Okuryazar / Kitaplar / Anadolu'nun Buğday Mirası: Siyez, Gernik, Havrani isimli kitabı görüntülemektesiniz.
Anadolu'nun Buğday Mirası: Siyez, Gernik, Havrani

Anadolu'nun Buğday Mirası: Siyez, Gernik, Havrani

3 kişi beğendi
1 kişi okudu
1 kişi inceledi ve yorumladı
0 kişi alıntıladı ve paylaştı
Hakkında

Anadolu'nun Buğday Mirası: Siyez, Gernik, Havrani

İçindekiler Türkiye'nin Yerel Buğday Çeşitleri Yerel Buğday Çeşitlerimiz Neden Önemli? Yerel Buğday Çeşitlerimizden Üç Örnek: Siyez, Gernik ve Havrani Buğday Biyoçeşitliliğimizin Korunması için Neler Yapılabilir? Yerel Buğday Çeşitlerimizden Geleneksel Yemek Çeşitlerimize

Kitap Yorumları

  • Emre Bağce
    Emre Bağce Anadolu'nun doğal ve kültürel mirasını çok iyi korumalıyız. Bunu sadece kendimiz için değil, gelecek kuşaklar ve tüm insanlık için yapmalıyız. Bu tür çalışmalar yapan kişileri, kuruluşları, araştırmacıları teşvik etmeli, takdir etmeliyiz.