- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 324
26 Kasım 2024
Öğretmenler günü dolayısıyla hafta sonu çeşitli toplantılar yapıldı. Öğretmenlerin, genel olarak eğitimin sorunları tartışıldı. Muhalif belediyelerin kreş açarak halkla buluşması iktidarı endişelendirmiş ve tedbir almaya kalkışmış. Muhalefet kreşlerin eğitim vermediğini bakım ve koruma hizmeti olduğunu söyleyerek kreş açmaya devam edeceklerini belirtmiştir.
Arkadaş, kreşlerde eğitim verilmiyor deneceğine, cemaatlere, tarikatlara, tacirlere verdiğiniz halkın eğitilmesi görevini belediyelere niçin vermiyorsunuz desek daha doğru olmaz mı?
Sağlık, güvenlik ve eğitim hizmetleri devlet tarafından eşit olarak sağlanmalıdır.
Birlikte görev yapan öğretmenleri uzman, sözleşmeli, ücretli diye ayırmadan barış içinde çalışmaları sağlanmalıdır.
Bu ülkede yetişmiş, yurdunu ve yurttaşlarını sevenler buna karşı çıkarlar mı?
Not: İstanbul'da kadına karşı şiddeti protesto etmek isteyen kadınlarımıza yaşatılan şiddeti bu ülkede yetişmiş, ülkesini, vatandaşları, insanı sevenler yaptırabilir mi?
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Murat karaduman- 4 hafta önce
Teşekkürler düşünce sisteminiz farklı bakış açıları... İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Derya Varcin- 1 ay önce
Emeğinize sağlık mükemmel bir deneme yazısı olmuş.D... Sınıfın Sessizliği
Rabia Darama- 1 ay önce
Kalemine sağlık. bayıldım! İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?