- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 10 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 214
19 Aralık 2024
Günaydın,
Siz, hiç işverenlerin şikayetçi olduğunu, hak aradıklarını,lokavt yaptıklarını gördünüz mü?
“Çatalca’da bulunan Polonez fabrikasında çalışırken sendikaya üye oldukları için işten atılan ve 152 gündür direnişlerini sürdüren işçiler Ankara’ya “Anayasal Hak Yürüyüşü” başlattılar. Yürüyüşün ikinci gününde Gebze Adliyesi önüne geldiklerinde Bakanla yapılan görüşmelerde olumlu adımlar atıldığı belirtilerek verilen sözlere uygun olarak yürüyüşü üç gün için durdurdular.”
Göremezsiniz, çok ender görülür.
Çünkü, paranın egemen olduğu, fiyatları arz ve taleplerin belirlediği, sözüm ona serbest rekabetin olduğu ülkeler, sermaye sahipleri ya da memurları tarafından yönetilirler.
Ülkemde çalışanların, üretenlerin güvenle ve insanca yaşayabildikleri çağdaş hizmetleri kolaylıkla sağlanan adil bir sistem yaratılmasını istiyorum.
Not: CHP, Marmaris’te imar yolsuzluğuna karışan eski belediye başkanı ve iki yardımcısını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti Örnek alınmalıdır.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Serdar Yıldırım- 1 gün önce
https://www.izdas.org/_files/ugd/d0a9b7_f42edd7f6c7... Portekiz'in Başkenti Lizbon'da...
Sena Sabcıoğlu- 1 hafta önce
bende şiir severim =) Mecburen Sustum
Hasret AKSOY- 1 hafta önce
Şiir severim :) Mecburen Sustum