- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 269
19 Aralık 2024
Günaydın,
Siz, hiç işverenlerin şikayetçi olduğunu, hak aradıklarını,lokavt yaptıklarını gördünüz mü?
“Çatalca’da bulunan Polonez fabrikasında çalışırken sendikaya üye oldukları için işten atılan ve 152 gündür direnişlerini sürdüren işçiler Ankara’ya “Anayasal Hak Yürüyüşü” başlattılar. Yürüyüşün ikinci gününde Gebze Adliyesi önüne geldiklerinde Bakanla yapılan görüşmelerde olumlu adımlar atıldığı belirtilerek verilen sözlere uygun olarak yürüyüşü üç gün için durdurdular.”
Göremezsiniz, çok ender görülür.
Çünkü, paranın egemen olduğu, fiyatları arz ve taleplerin belirlediği, sözüm ona serbest rekabetin olduğu ülkeler, sermaye sahipleri ya da memurları tarafından yönetilirler.
Ülkemde çalışanların, üretenlerin güvenle ve insanca yaşayabildikleri çağdaş hizmetleri kolaylıkla sağlanan adil bir sistem yaratılmasını istiyorum.
Not: CHP, Marmaris’te imar yolsuzluğuna karışan eski belediye başkanı ve iki yardımcısını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti Örnek alınmalıdır.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Emre Bağce- 23 saat önce
Teşekkür ederim Hüseyin Bey. Hâlimizi ne güzel ifad... Toplumsal Çürüme ve Riyakârlık...
HÜSEYİN ÇAĞLAYAN- 1 gün önce
Hocam, güzeli yazınız için teşekkür ederim. Duşünce... Toplumsal Çürüme ve Riyakârlık...
Zeliha- 2 hafta önce
@emrebagce Emre Bey Değerli yazınıza kendi bakış aç... Sanalın Yıprattığı Dünyada İnsa...