- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 7 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 112
15 Kasım 2024
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s Türkiye'nin kredi notunu ikinci kez artırmış. Türkiye'nin kredi notu bir kademe artırarak B+’dan BB- ‘ye yükseltti. S&P Türkiye'nin kredi görünümünü ise pozitiften durağana çevirdi.
Daha önce Fitch ve Moody’s gibi kuruluşların da kredi notumuzu yükselttiğini belirten, kimilerce İngiliz bankerlerinin tahsildarı olduğu söylenen maliye işleri bakanı bu yıl üç büyük derecelendirme kuruluşunun notunu iki kademe artırdığı tek ülkeyiz diye sevincini belirtiyor!
Bu kuruluşlar, hatta Birleşmiş Milletler örgütü emperyalist ülkelerin diğer ülkeleri sömürmek, geri bırakmak için kullandığı araçlardır. Bunlar insanı, insanlığı değil, parayı ve sömürüyü düşünürler. Bunların karşısında tedbirli ve temkinli olunmalıdır.
Yamalı elbise giyeriz, ülkemizde yetişenlerle yetiniriz, yeter ki bağımsızlığımız korunsun, kredi vs. alınarak ben ve gelecek nesillerimiz borçlandırılmasın.
60 yıldır, bana seçtirilenlerin hiçbirine ülkenin değerlerini satsın, kredi vs. ile ülkemi borçlandırsın diye yetki vermedim, vermiyorum.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
MUSTAFA KALFA- 1 hafta önce
Popüler klişelere gülerek bakan ama kimseyi gülerek... Çarpık Cümleler #1 – Hiç Okumad...
Ayşenur Uygun- 2 hafta önce
Farkındalıklarla dolu bir yazı, teşekkürler ! İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Serena- 1 ay önce
@neslihankaya Çok teşekkür ederim İnsanlık ince işçilik ister. İ....