- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 5 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 119

14 Kasım 2024
Günaydın,
Dün basından Samsun Belediyesinin faaliyeti ve personeli olmayan kentsel dönüşümle ilgilenecek SABEK adlı şirketinin müdürüne 90 000 TL maaş verdiğini öğrendim. Ulusal petrol şirketimiz TPAO, mühendislerini sosyal yardım, tazminatlar ve ikramiye dahil ayda 25.327,86 TL ye çalıştırıyor.
Bu vesile ile belediye şirketleri aklıma geldi. Mahallemizde, Arcadium’un arkasındaki otopark aklıma geldi. Ankara'yı yandaşlarına parselledikten sonra alınan başkanının burada yeni bir AVM yaptırma isteğine tepkilerimiz aklıma geldi.
Buranın kamuda kalmasını sağlayanlara minnettarız. Parkın şekli, betonun hakimiyeti tartışılabilir. Keşke projeler tanıtım toplantıları ile halka beğendirilse! İşletmesini kimin yapacağını bilmiyorum, dilerim belediyenin kendisi yapar. Ben emekli olduğumdan mı, alışmadığımdan mı otopark fiyatlarını da fazla buldum. Bu şekli ile otoparkın farklı amaçla kullanılabileceğinden endişeliyim. Bence fiyatlar yarıya inmelidir. Bu konular belediyelerin kontrolünde olmayan kent meclislerinde tartışılmalıdır.
Belediye başkanlarını ve partileri çok yıpratan belediye şirketlerinin durumu, amaçları, işleyişleri toplumda tartışılmaktadır.
Bu konuları da tartışabilmek, kamu mallarını satanlardan hesap sormak dileğiyle arkadaşlarıma esenlikler dilerim
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Emre Bağce- 5 gün önce
Toplumun genel hali insanları çok yoruyor Murat Bey... İçimizdeki Sıkıntı
Emircan ERDAL- 1 hafta önce
Mustafa Yıldırım neyiniz oluyor ? Fransa Askeri Lideri ve İmparat...
Murat şenocak- 1 hafta önce
Tam olarak son cümledeyim hocam İçimizdeki Sıkıntı