- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 8 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 131

13 Kasım 2024
Günaydın,
Vatandaşlarımıza yaşatılanları izledikçe önceden hazırladıklarımı ertelemek zorunda kalıyorum. Beş çocuğumuzun yanarak ölmeleri herkes gibi beni de çok etkiledi. Bu haberleri gündeme taşıyan, zaman zaman eleştirdiğimiz gazetecilere teşekkürler.
İzmir, Selçuk'ta, CUMHURİYET mahallesinde, baba hapiste, 26 yaşlarındaki anne hurda toplamakta, gecekonduda elektrik sobası ile ısınmaya çalışan 1,2,3,4,5 yaşlarında beş kardeş sobanın devrilmesi ile çıkan yangında yaşamlarını kaybettiler.
Mahallenin muhtarı, ilçe belediye başkanı, kaymakamı, Büyükşehir belediye başkanı, vali, vekiller, aile bakanlığı, sosyal güvenlik bakanlığı, bakanlar hepsi durumu biliyorlardı.
Olaydan sonra muktedirler kendilerince açıklama yapıyorlar.
Anlatılanların hepsi aileye de bana da vız geliyor.
Bu muktedirler seçim zamanında bu vatandaşlardan oy istiyorlar değil mi?
Bunlar konuşulmasın diye bizi sağ/sol, teist/ateist, laz/kürt, yerli/göçmen diye bölüp, gücümüzü azaltmaya çalışıyorlar.
Bir çoğumuz bu oyuna geliyoruz da. Lanet olsun!
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
MUSTAFA KALFA- 1 hafta önce
Popüler klişelere gülerek bakan ama kimseyi gülerek... Çarpık Cümleler #1 – Hiç Okumad...
Ayşenur Uygun- 2 hafta önce
Farkındalıklarla dolu bir yazı, teşekkürler ! İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Serena- 1 ay önce
@neslihankaya Çok teşekkür ederim İnsanlık ince işçilik ister. İ....