Okuryazar / Kitaplar / Besin Analizleri - Cilt 2 isimli kitabı görüntülemektesiniz.
0 kişi beğendi
0 kişi okudu
0 kişi inceledi ve yorumladı
0 kişi alıntıladı ve paylaştı
Hakkında

Besin Analizleri - Cilt 2

İçindekiler Et ve Ürünleri Etler Kas Dokusunun kimyasal yapısı Yurdumuzun yerlii et müstahzarları Sucuklar Pastırma Kavurma Yabancı orjinli et müstahzarları Sosisler Salamlar Mahfazlar içinde hazırlanan sosisten gayri diğer et müstahzarları Diğer et müstahzarları Kıyma halindeki etlere antibiyotiklerin uygulanması Et ve ürünlerinin toplum sağlığı ile olan ilişkisi Besin olarak tüketilen muhtelif nevi hayvan et ve ürünleri ile insanlara geçen zoonotik enfeksiyon ve invazyonlar Süt ve ürünleri Sütün fiziksel özellikleri Sütün kimyasal yapısı İşlenmiş sütler Krema ve kaymak Peynirler Yerli Peynirlerimiz Beyaz Peynir Yapımı Çökelek (lor) peynir yapımı Kaşar peyniri yapımı Hileli kaşar peyniri yapımı Yoğurt Süt ve ürünlerinde bozulma Süt ve ürünlerinin insanlarda sebep olduğu invazyon enfeksiyon ve intoksikasyonlar Süt yağı dışında diğer hayvansal yağlar Hayvansal Margarinler Oleomargarinler Bitkisel Yağlar Tabi süzme bitkisel yağlar Rafine bitkisel yağlar Hidrojenle sertleştirilmiş bitkisel yağlar Bitkisel margarinler Su Ürünleri Su Ürünlerinin önemi Yenebilen balıkların genel morfolojileri Deniz kabukluları Diğer su ürünleri Su ürünlerinin kimyasal yapısı Su ürünlerinin elde edilmesi Su ürünlerinin tüketimini engelleyen haller Su ürünlerinin işlenmesi Havyar A vitamini Yan ürün olan Balık yağı Su ürünlerinin insanlarda sebep olduğu intoksikasyonlar Yumurta Salyangoz Bal Ballarda meydana gelen bozulmalar Ballara yapılan hileler Şurup marmelat reçelleri Literatür Alfabetik İndeks

Kitap Yorumları

Şu yazılar da ilginizi çekebilir