Okuryazar / Dergi / Sultan tacı yazısını görüntülemektesiniz.
  • Yazar: Okuryazar Editöryal
  • Kategori: Mutfak
  • Etiketler:
  • Bu yazı Okuryazar’a 5 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
  • Gösterim: 358
0 kişi bu yazıyı beğendi
Beğen

Sultan tacı

Malzemeler: 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker Yarım paket margarin 3 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı buğday nişastası 1 paket vanilya 20-25 adet bebe bisküvisi Üzeri için: 1 paket kare çikolata Hazırlanışı: # Un ve margarin, unun rengi değişene kadar kavrulur. # Üzerine soğuk süt eklenir, unun pürüzü kalmayana kadar karıştırılır. # Süt tam ısınmadan nişasta da katılır. Orta ateşte sürekli karıştırarak göz göz olana dek pişirilir. # Ateşten almadan hemen önce vanilya ve iri kırılmış bisküvi eklenir, karıştırılır. # Islatılmış dilimli kek kalıbına dökülür. Buzdolabına konur, bir gece bekletilir. # Ertesi günü tatlı servis tabağına ters çevrilir. Afiyet olsun.
Beğen ve Yorum Yap
Sosyal Mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)

Bu Yazının Yorumları

Şu yazılar da ilginizi çekebilir

Son Yorumlar

Murat şenocak- 3 hafta önce

Son paragraf üzdü ama maalesef ki gerçek buPapatyalar

Reşat binbaşıoğlu- 1 ay önce

Bu şiiri en iyi. Şerk eden Niyazi misriÇıktım Erik Dalına

Mustafa Atagün- 4 ay önce

İmzalayanların uymadığı bir beyanname!İnsan Hakları Evrensel Beyannam...
Daha Fazlasını Gör