Okuryazar / Dergi / Pancarlı enginar salatası yazısını görüntülemektesiniz.
  • Yazar: Okuryazar Editöryal
  • Kategori: Mutfak
  • Etiketler:
  • Bu yazı Okuryazar’a 5 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
  • Gösterim: 921
0 kişi bu yazıyı beğendi
Beğen
Pancarlı enginar salatası

Pancarlı enginar salatası

Pancarlı enginar salatası Malzemeler: 4 adet konserve enginar çanağı 2 adet orta boy pancar 3 diş sarımsak 8-10 dal maydanoz 1 kahve fincanı zeytinyağı Yarım limon 1 çay kaşığı tuz Üzeri için: 1 adet havuç 8-10 dal maydanoz Hazırlanması: # Pancarlar soyulur, ikiye kesilir ve az suda yumuşayana kadar haşlanır. # Biraz soğuduktan sonra tavla zarı şeklinde doğranır. # Üzerine kıyılmış maydanoz, sarımsak, tuz, zeytinyağı ve limon eklenir, karıştırılır. # Konserve enginarlar servis tabağına konur. Üzerine pancarlı malzeme paylaştırılır. # Üzerlerine tutam tutam rendelenmiş havuç bırakılır, kenarlarına da kıyılmış maydanoz konur. Not: Taze enginar kullanılacaksa, az limonlu suyla haşlanarak diğer işlemler aynı şekilde uygulanır.    
Beğen ve Yorum Yap
Sosyal Mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)

Bu Yazının Yorumları

Şu yazılar da ilginizi çekebilir

Son Yorumlar

Neslihan- 2 hafta önce

Tüm çocuklar ve büyükler okumalı:-)Momo (Michael Ende): Kitap Özet...

Esma Doğan- 2 hafta önce

Michael Ende 👏👏👏🤍Momo (Michael Ende): Kitap Özet...

Neslihan- 4 hafta önce

Değerli bir yazı ve bakış açısı. Kendimizin ve başk...Görmezden Geldiğin Her Şey, Bir...
Daha Fazlasını Gör