- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 4 saat önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 4
30 Haziran 2026
Günaydın,
Siyasetçi değiliz diye siyaset, hukukçu değiliz diye hukuk, sanatçı değiliz diye sanat, eğitici değiliz diye eğitim, konuşmayacak, bu konulardaki düşüncelerimizi paylaşmayacak mıyız?
Özellikle belirli yaşta hayatın çemberinden geçmiş kişiler olarak her türlü düşüncelerimizi belki meslek erbapları utanır diye, belki bir daha yapmaz diye açıklasak iyi olmaz mı?
Öğrenciliğimden itibaren yüzlerce seçime katıldım. Seçimler yüksek mahkeme düzeyinde olan YSK tarafından yürütülür ve karaları kesindir. YSK denetiminde yapılan genel kurullarda divan oluştuktan sonra kurumun, derneğin, partinin yönetiminden yeni yönetim seçilene kadar divan sorumludur. 50 yıllık hukukçu, Sabri Ergül benzer şeyleri söylüyor.
Partinin başına getirilen, onu destekleyenler bunları bilmiyor olabilir mi?
Ben hukukçu değilim diye bu ne iştir diye sormayacak mıyım?
Hepimiz soracağız, belki utananlar olur!
https://www.youtube.com/watch?v=YZJmT3EgTgw
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Nathaniel Kohen- 1 hafta önce
(: Teodel Herzl
Murat karaduman- 1 hafta önce
Teşekkürler düşünce sisteminiz farklı bakış açıları... İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Derya Varcin- 2 hafta önce
Emeğinize sağlık mükemmel bir deneme yazısı olmuş.D... Sınıfın Sessizliği