- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 3 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 178
27 Haziran 2025
Günaydın,
7-8 Temmuz 2026 tarihinde Ankara’da yapılacak olan 36. Nato Devlet ve Hükümet Başkanları zirvesi için valilikçe ekte belirtilen tedbirler alınmıştır.
Özetlersek, 6-12 Temmuz tarihlerinde 9 merkez ilçede kamu çalışanları idari izinli sayılacak. Sınav, sempozyum, panel, mezuniyet, şenlik, konser, eğlence, kutlama ve benzeri etkinlikler yasaklanmıştır. Hassas bölgelerin dışında düğün ve etkinlikler yasaklar kapsamı dışındadır.
Sanki Ankara’da sıkı yönetim ilan ediliyor!
İki günlük ziyaret için, niçin devletin bir haftalık çalışması durdurulur? Eskiden yabancı devlet başkanları ülkemize geldiğinde geçeceği cadde ve sokaklarda halk toplanır, misafir çiçeklerle, alkışlarla karşılardı. Cadde ve sokaklara onların isimleri verilirdi. Bu gelenlerin amacı nedir ki korkuluyor, insanlarımızdan uzak tutuluyor? Neden endişe ediliyor?
Demokratik, sosyal hukuk devleti olan ülkemizde durumu ve Natoyu protesto etmek isteyen vatandaşlarımız nerede, nasıl yapacaklar?
Vatandaşların Natoyu, her devlet başkanını sevmek, övmek zorunda bırakılması, fedakarlık istenmesi, zulme sessiz kalınması, doğru mudur?
Arkadaşlarımla dertleşip paylaşmak istedim.
file:///C:/Users/Dell/OneDrive/Masa%C3%BCst%C3%BC/36-NATO-Devlet-ve-Hukumet-Baskanlari-Zirvesi-Tedbirleri.pdf
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Neslihan- 5 gün önce
"Kendime bir hayat kurmuştum. Sonra o hayatın içine... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Murat karaduman- 5 gün önce
Okuyan ve beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Eleş... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Derya Varcin- 2 hafta önce
Teşekkür ederim mutluluk hepimiz için olsun tüm güz... Gel Benimle