- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 322
10 Şubat 2025
Günaydın,
Beğendiğim ve takip etmeye çalıştığım milletvekillerinden Salih Uzun, meclis başkanından parlamentonun hukukunu korumasını bekliyor ve bunda ısrarcı olduğunu söylüyor.
Salih beyi ben mi yanlış anladım, bize yaşatılan tek adam rejiminde yasama, yürütme yargı erklerinden, kurumlardan bahsediyor. Milletvekillerinin özgür iradelerini kullanabildiklerine mi inanıyor, anlamıyorum. Yıllar önce bu ülkenin Cumhurbaşkanı günün başbakanının bir işareti ile salonu terk etmedi mi?
Artık herkes onun işaretini bekler oldu!
Geri bırakılmış ülkelerin durumları çok zor, aydınları, vekilleri için zor, sanayicileri için zor, vatandaşları için çok daha zor.
Ülkede demokrasiyi yerleştiremezsek, insan haklarını ve özgürlüklerimizi, adil gelir dağılımını sağlayamazsak yarattığımız değerlere, emeklerimize topraklarımıza emperyal güçler el koymaya, bizim muktedirler de komisyon almaya devam ederler.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Neslihan- 1 hafta önce
"Kendime bir hayat kurmuştum. Sonra o hayatın içine... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Murat karaduman- 1 hafta önce
Okuyan ve beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Eleş... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Derya Varcin- 3 hafta önce
Teşekkür ederim mutluluk hepimiz için olsun tüm güz... Gel Benimle