- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 339
05 Şubat 2025
Günaydın,
İsmi değiştirilerek, sakalı düzeltilip, kravat takılan cihat örgütü lideri, Colani Suriye Cumhurbaşkanı olarak BM üyesi ülkeleri ziyaret etmeye başladı. Bu adama nasıl ve kimler tarafından Cumhurbaşkanı ünvanı verildi, bir halk oylaması mı yapıldı, Esadı deviren terör örgütleri mi karar verdi, yoksa bir parlamento da mı belirlendi?
BM ve BM üyesi ülkelerin bir ülkede demokratik olmayan yöntemlerle iktidarı ele geçirenlerin kendilerine verdikleri ünvanları kabul etmelerinin anlamı nedir?
Hey BM üyesi devletlerinin, BM'nin beş horozunun yöneticileri, bu anlayışınız ülkelerde terörün yayılmasına sebep olduğunu, olacağını düşünemiyormusunuz.
Yoksa işinize geldimi terörü, teröristi, işine geldimi monarşiyi, kıralı, işinize geldi mi aşiretleri, şeyhleri, destekleyip kendiniz için mi demokratsınız?
İmzaladığınız insan hakları evrensel beyannamesini unuttunuz mu?
Yazıklar olsun BM’nin beş horozunun egemenliğini kabul edenlere!
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Murat karaduman- 4 hafta önce
Teşekkürler düşünce sisteminiz farklı bakış açıları... İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Derya Varcin- 1 ay önce
Emeğinize sağlık mükemmel bir deneme yazısı olmuş.D... Sınıfın Sessizliği
Rabia Darama- 1 ay önce
Kalemine sağlık. bayıldım! İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?