- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 ay önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 91
03 Haziran 2026
Günaydın,
Mevcut yargının kararı, polis gücüyle, biber gazı ve plastik mermilerle müdahale ederek, kapıları kırılarak partinin başına oturtulan kişi, şahsına ait kurulları oluşturmaya başlamış!
Bu adamlar siyasi partilerde kurulların nasıl oluşturulduğunu, partinin tüzüğünü bilmiyorlar mı? Partinin sahibi olan iki milyon üyenin varlığını, demokratik haklarını, özgürlüklerini gasp ettiklerini bilmiyorlar mı?
Kendi kuş beyinleri ile devlet aklından bahsediyorlar. Milletsiz devlet olmayacağını, millet oluşturduğu devlet aklını anayasasında, yasalarında belirttiğini, devletin görevi bu yasaları korumak, uygulanmasını sağlamak olduğunu bilmiyorlar mı?
Benim çağrımın ne anlamı var demeden, herkesi, özellikle muktedirleri, yaşanan karmaşayı önlemeye, anayasaya, yasalara uymaya, cumhuriyeti korumaya davet ediyorum.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Murat karaduman- 1 ay önce
Teşekkürler düşünce sisteminiz farklı bakış açıları... İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?
Derya Varcin- 1 ay önce
Emeğinize sağlık mükemmel bir deneme yazısı olmuş.D... Sınıfın Sessizliği
HissizKız- 1 ay önce
Kalemine sağlık. bayıldım! İyi İnsanlar Neden Acı Çeker?