- Yazar: Mustafa Atagün
- Kategori: Toplum
- Bu yazı Okuryazar’a 1 yıl önce eklendi ve şu anda 0 Yorum bulunmaktadır.
- Gösterim: 218
02 Ekim 2025
Günaydın,
1999 yılında dönemin başbakanı tarafından TC Devlet üstün hizmet madalyası verilen işadamı Turgay Ciner hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Kasımpaşa spor klübü dahil 18 şirkete TMSF kayyum olarak atandı.
Daha önce birçok sermaye sahiplerine yaşatılan problemler, kayyum atamaları ilgilenenlerce biliniyor. Ticaretin herkese aynı şekilde uygulanan belirli kuralları vardır ve herkes ona uygun çalışmaktadır. İnsanlığın önemli değerlerlerinden olan ahlakı, siyasi ahlak, ticari ahlak vs. diyerek yozlaştıran ahlaksızlar Türkiye’deki sermayenin tamamının yandaş olmasını mı istiyor?
Arkadaşlarımla birlikte stres atalım, dertleşelim istedim.
Not: TBMM Başkanı, üç siyasi partinin katılmadığı açılış toplantısında geçen dönem muhalefetin 3076 kanun teklifinden hiçbirini kabul etmeyen bu parlamentonun demokratik olduğunu söyledi.
Beğen, Paylaş ve Yorum Yap
Diğer sosyal mecralarda da paylaşmayı sakın unutma :)
...
Bu Yazının Yorumları
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Neslihan- 5 gün önce
"Kendime bir hayat kurmuştum. Sonra o hayatın içine... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Murat karaduman- 6 gün önce
Okuyan ve beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. Eleş... Hayat Ağacı Kütüphanesi
Derya Varcin- 3 hafta önce
Teşekkür ederim mutluluk hepimiz için olsun tüm güz... Gel Benimle